0704-395459 peter@wendelgolf.se

- Välkommen till Wendel Golf Academy!

 

Skaft S2s wishon 

 

Blue s2s skaft Green s2s skaft Black s2s skaft Black s2s skaft
S2S Blue iron/Wood skaft  S2S green iron/wood skaft  S2S black iron/Wood skaft  S2S White iron/wood skaft
 Wishon s2s Ruby lite  Wishon s2s red skaft    
Ruby lite iron/Wood skaft  S2S red iron/wood skaft     

 

Wishon golf har ett unikt skaftsystem som heter S2S Shaft system. Det är ett ypperligt verktyg att komma fram till rätt skaft för vilket svingtyp du är. 

Jag tar hänsyn till din svinghastighet, release, hur sent eller tidigt du releasar klubban och hur mycket kraft du sätter i nersvingen. Wishon har skaft som täcker alla typer av spelare. Det är väldigt viktigt att skaftet är rätt för dig för att du ska skapa en renare bollträff och längre slag.

 

 

Skaft vägg
Andra skaft jag arbetar med:

 

Aldila.

Aldila skaften är ofta förknippade med mycket känsla. 2 st populära skaft är Aldila NV och Aldila Rogue elite. 

 

Nippon

Världsledande inom lättviktsstålskaft. Nippon har väldigt bra vikttolerans och är väldigt stabila skaft trots den lätta vikten. 

 

Fujikura

Ett stort skaftföretag från Japan. Ett bra och prisvärt skaft från dem är Vista Pro serien som finns i många olika vikter. 

Sen förmodligen tourens mest spelade skaft är Ventus som går väldigt rakt tackvare sin styva tip. 

 

Aerotech 

Riktigt bra skaft som är kända för sina steelfiber skaft till irons. Dessa är en blandning mellan stål och grafit. Extremt stabila skaft. 

 

Shimada

En uppstickare likt Nippon väldigt duktiga på lättviktsstålskaft. Ett japanskt märke som håller riktigt hög kvalitet. Har många olika vikter som passar alla typer av spelprofiler. Shimada Pro, S-lite och U-lite är några av skaften vi arbetar med. Jättebra skaft att specialsy styvhet på byggda järnset. 

De har även riktigt bra wedgeskaft. 

 

KBS 

Ett skaft som spelas mycket på alla världens tourer. Ett av deras flaggskepp är KBS tour skaftet samt C-taper skaftet. 

 

FST 

Detta företaget står bakom KBS skaften. De har skaft i många viktklasser. Ett prisvärt skaft som man får mycket för pengarna. 

 

Oban 

Japanska skaft som förknippas med mycket känsla och stabilitet i slagen. En stor fördel är rakhet och att kunna hålla ner spinnen på ett bra sett. Oban Devosion, Kiyoshi black, Revenge och Izawa är några av skaften i serien. 

VA Composite 

Japanskt material och riktiga kvalitet skaft som är riktigt bra känsla i och framförallt ger hög launch och låg spin. Ett bra recept för att slå längre. Va Nemysys ett bakviktat skaft är ett riktigt hett skaft i serien. Finns även i Slay, valyn, Drago och Raijin.  

XCaliber shafts 

En skaft tillverkare som är känd för skaft som Legasy och Phoenix wood skaft. Ett nytt iron skaft som heter Rapid taper.

En stor fördel är stabiliteten på skaften trots lättare vikt. 

 

 

PGA Sweden

Boka lektion

Kontakta oss

Säkerhet: *

Godkänn hantering kontaktinformation*

Vi använder din kontaktinformation till att skicka kallelse inför kurs och information under kurs. Vi rensar denna information så fort kursen är över.

Godkänn
Copyright © Wendel Golf Academy 2023 | Powered by purePUBLISH | Hosted by WebOne AB